ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Α) Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Στο levay.gr θέλουμε να είστε πάντα ευχαριστημένοι με την αγορά σας. Σε περίπτωση όμως που για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών.

Πριν αποστείλετε το προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@levay.gr.

Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην ίδια ακριβώς κατάσταση με την οποία παραδόθηκε, δηλαδή να μην έχει χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, πλυθεί ή με κάθε τρόπο μεταχειριστεί και επίσης να μην έχουν αποκοπεί οι ετικέτες αυτού. Σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφής, ο πελάτης έχει την ευθύνη να επιστρέψει όλα τα έγγραφα που συνοδεύουν το προϊόν άθικτα και σε άριστη κατάσταση (π.χ. τιμολόγιο, απόδειξη λιανικής).

Οι επιστροφές θα γίνονται αποδεκτές μόνο μετά την επιθεώρηση του προς επιστροφή προϊόντος και αφού διαπιστωθεί η καλή κατάσταση αυτού. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται με την ίδια μέθοδο με την οποία έγινε η πληρωμή (τυχόν έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη).

Σε κάθε περίπτωση το κόστος αποστολής των επιστροφών επιβαρύνει τον αγοραστή. Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής που έχουν ήδη χρεωθεί κατά την αρχική αποστολή της παραγγελίας σας, δεν επιστρέφονται.

Β) Αλλαγές

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε μέγεθος ή προϊόν, έχετε δικαίωμα σε αλλαγή του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αυτού. Για την αλλαγή του προϊόντος επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@levay.gr προκειμένου να διαπιστωθεί η διαθεσιμότητα των νέων προϊόντων που θέλετε να παραλάβετε. Η αλλαγή θα ολοκληρωθεί εφόσον διαπιστωθεί η καλή κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων.

Τα έξοδα αποστολής της νέας παραγγελίας επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Γ) Ελαττωματικό προϊόν

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, ο πελάτης έχει το δικαίωμα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής αυτού:

α) Να ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης με επιστροφή των χρημάτων του.

β) Να ζητήσει την αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος με νέο προϊόν ή την αντικατάσταση του με άλλο προϊόν της αρεσκείας του σε αντίστοιχη τιμή (για διαφορές τιμών η επικοινωνία με το κατάστημα είναι απαραίτητη).

Στις ανωτέρω περιπτώσεις, τα έξοδα επιστροφής του ελλατωματικού προϊόντος (ή και της νέας αποστολής, στις περιπτώσεις αντικατάστασης) θα επιβαρύνουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Δ) Λάθος αποστολή

Σε περίπτωση αποστολής λανθασμένου προϊόντος (π.χ. λάθος μέγεθος από αυτό που ζητήθηκε ή λάθος κωδικός προϊόντος), που θα οφείλεται σε εμάς ή στους προμηθευτές/συνεργάτες μας, ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην ίδια ακριβώς κατάσταση με την οποία παραδόθηκε, δηλαδή να μην έχει χρησιμοποιηθεί, φθαρεί, πλυθεί ή με κάθε τρόπο μεταχειριστεί και επίσης να μην έχουν αποκοπεί οι ετικέτες αυτού.

Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα επιβαρύνουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Τα στοιχεία της επιχείρησής μας για την επιστροφή των προϊόντων είναι:

***

Μενού